My Cart
0,00 kn (0,00 €)
Uvjeti poslovanja

CRO-GO d.o.o. za proizvodnju i trgovinu

Don Frane Bulića 64, 21210 Solin

Radno vrijeme:

PON-PET 09-20h
SUB 09-14h
Nedjeljom i praznikom zatvoreno
Tel: +385 (0)21/218-172
Mob: +385 (0)91/220-3095
e-mail: cro-go1@cro-go.hr

UVJETI DOSTAVE:

Nručeni proizvod se ne dostavlja nego se preuzima u jednoj od naših poslovnicama prema dogovoru.

PLAĆANJE:

Način plaćanja: preko transakcijskog računa.
Plaćanje u trgovini Don Frane Bulića 64.

O PODUZEĆU:

CRO-GO d.o.o.
Don Frane Bulića 64
21210 Solin
MBS: 060069916
OIB: 79478632402
IBAN: HR2924020061100411641

ADRESA ZA ZAPRIMANJE PRIGOVORA POTROŠAČA:

CRO-GO d.o.o.
Don Frane Bulića 64
21210 Solin
e-mail: cro-go1@cro-go.hr

 

UVJETI I PRAVILA:

1. Korištenje i izmjene

Ovi opći uvjeti odnose se na korištenje CRO-GO WEBSHOP, odnosno web domenu cro-go.hr.
Usluge CRO-GO internet trgovine dostupne su na internetskim stranicama https://cro-go.hr, dalje u tekstu CRO-GO WEBSHOP.
Web stranice CRO-GO WEBSHOP mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema niže navedenim Općim uvjetima i pravilima.

Korištenjem Internetske stranice korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima te pristaju na korištenje Internetske stranice cro-go.hr u skladu s njima. Pravo korištenja Internetske stranice osobno je pravo korisnika, i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje.
CRO-GO d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Nadalje, CRO-GO d.o.o. može prestati slati bilo koji dio informacija, ili bilo koju vrstu informacija.

Korištenjem ovih Internetskih stranica korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima. CRO-GO d.o.o. poručuje korisniku: Ukoliko se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete ili ako imate manje od 14 godina, molimo vas da se suzdržite od uporabe ove Internetske stranice.

CRO-GO d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Stoga, savjetuje korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim uvjetima i Izjavi o povjerljivosti podataka, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Nastavak korištenja Internetske stranice i nakon objave na internetu novih promijenjenih Općih uvjeta odnosno Izjave o povjerljivosti, podrazumijeva se da korisnik prihvaća izmjene.

CRO-GO d.o.o. nije odgovoran za bilo kakva oštećenja opreme korisnika koja mogu nastati kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica.
Ova Internetska stranica privatno je vlasništvo. Sva međusobna komunikacija i interakcija koja se odvija putem ovih Internetskih stranica mora biti u skladu s ovim Općim uvjetima. Korisnici ne smiju putem ove Internetske stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen, ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti, ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pismenog odobrenja tvrtke CRO-GO d.o.o , sadrži oglašavanje ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga. Korisnik ne smije koristiti ovu Internetsku stranicu za oglašavanje ili izvođenje bilo kakve komercijalne, vjerske, političke, ili nekomercijalne promidžbe.

Svi materijali koji se nalaze na cro-go.hr internetskimj stranicama ekskluzivno su pravo tvrtke CRO-GO d.o.o. ili se koriste uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. BILO KAKVO KOPIRANJE, DISTRIBUCIJA, PRIJENOS, OBJAVLJIVANJE, POVEZIVANJE, DUBINSKO POVEZIVANJE, ILI MIJENJANJE NA DRUGI NAČIN OVIH INTERNETSKIH STRANICA BEZ IZRIČITOG PISMENOG ODOBRENJA TVRTKE CRO-GO d.o.o. STROGO JE ZABRANJENO! Kršenje Općih uvjeta može dovesti do pokretanja parničnih postupaka i/ili do kaznenog progona protiv počinitelja radi povrede autorskih prava, prava žiga, ili prava kojeg drugog oblika intelektualnog vlasništva.

Internetska stranica sadrži materijale zaštićene autorskim pravom, žigom, dizajnom te druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih osoba, uključujući, ali bez ograničenja na tekstove, softver, fotografije, video materijale, grafiku, glazbu, zvuk, kao i cijeli sadržaj internetskih stranica cro-go.hr, a u skladu s propisima Republike Hrvatske. Korisnik ne smije mijenjati, objavljivati, prenositi, sudjelovati u prijenosu ili prodaji, stvarati izvedenice, ili na bilo koji način iskorištavati bilo koji sadržaj, u cijelosti ili djelomično. Korisnik može preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite uporabe. Nije dozvoljeno kopiranje, redistribucija, ponovni prijenos, izdavanje ili komercijalno iskorištavanje preuzetog materijala bez izričitog pismenog odobrenja tvrtke CRO-GO d.o.o. i nositelja autorskog prava.

Korisnik se izričito slaže da je korištenje Internetske stranice cro-go.hr isključivo na odgovornost korisnika tako da CRO-GO d.o.o. ne jamči (I) ZA POSLJEDICE KOJE MOGU NASTATI UPORABOM OVE INTERNETSKE STRANICE, ILI (II) ZA TOČNOST, POUZDANOST ILI SADRŽAJ BILO KOJE INFORMACIJE, USLUGE ILI ROBE DANE PREKO OVE INTERNETSKE STRANICE.

Odgovornost korisnika odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, izuzećem, prekidom, brisanjem, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, računalnim virusom, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, raskidom ugovora, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Korisnik izričito potvrđuje da CRO-GO d.o.o. nije odgovoran za uvredljivo, neprikladno ili protuzakonito ponašanje korisnika ili trećih strana te da rizik od šteta koji može nastati kao posljedica navedenog u potpunosti leži na korisniku. Ni u kojem slučaju CRO-GO d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja ovih internetskih stranica. Korisnik izričito potvrđuje da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj Internetske stranice.

Uz prethodno navedene uvjete, CRO-GO d.o.o ., neće biti odgovoran, bez obzira na uzrok ili trajanje, za bilo koje pogreške, netočnosti, ili druge nedostatke, neprikladnost ili neizvornost, informacija koje se nalaze na ovoj internetskoj stranici, kao i za bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija do korisnika, za bilo kakva potraživanja ili gubitke koji iz tog proizlaze. Niti jedna od gore navedenih strana neće biti odgovorna za bilo kakva potraživanja ili gubitke treće strane, uključujući i izgubljenu dobit.

CRO-GO d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav sadržaj koji korisnik, pretplatnik, ili neovlašteni korisnik može postaviti na Internetsku stranicu. CRO-GO d.o.o. zadržava pravo promjene, prilagođavanja, izmjene, brisanja ili uklanjanja bilo kojeg sadržaja za koji ocjeni da nije prikladan.

Korisnik potvrđuje da su sve diskusije ocjene, komentari, privatne poruke, javne a ne privatne prirode, i da stoga djelatnici tvrtke CRO-GO d.o.o. mogu nadzirati komunikacije korisnika bez njihovog znanja i eksplicitnog dopuštenja.
Korisnik se slaže da će obeštetiti, i neće smatrati odgovornim tvrtku CRO-GO d.o.o., od svih zahtjeva za naknadom štete i troškova, uključujući troškove pravnog zastupanja, a koji mogu nastati uporabom ovih Internetskih stranica od strane korisnika.

CRO-GO d.o.o. može raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim korisnikom u bilo kojem trenutku. CRO-GO d.o.o. zadržava pravo trenutno ukinuti bilo koje zaporke, ili korisničke račune korisnika u slučaju bilo kakvog ponašanja korisnika koje CRO-GO d.o.o., prema svojoj diskrecijskoj ocjeni, smatra neprihvatljivim, kao i u svakom slučaju nepoštivanja Općih uvjeta od strane korisnika.

Korisnik može svoje upite i komentare poslati pismeno, poštom ili e-mailom, a CRO-GO d.o.o. će poslati pismeni odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku.
cro-go.hr je registrirana domena tvrtke CRO-GO d.o.o.

CRO-GO d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu tim što se korisnik oslonio na informacije dobivene putem cro-go.hr Internet stranice. Na korisniku leži sva odgovornost ocijeniti točnost, kompletnost ili korisnost bilo koje informacije, mišljenja, stava, savjeta ili drugog sadržaja koji je dostupan putem cro-go.hr Internet stranice.

Sjedište tvrtke CRO-GO d.o.o. je u Solinu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Splitu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Općim uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Splitu.

2. Uvjeti kupnje

Ovim se Općim uvjetima i pravilima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem CRO-GO WEBSHOP definirani su kroz sljedeće etape:

1. Naručivanje
2. Plaćanje
3. Otprema (dostava)
4. Preuzimanje
5. Povrat/reklamacija
6. Odgovornost za materijalne nedostake

Isporučitelj naručene robe je prodajno mjesto CRO-GO WEBSHOP. CRO-GO d.o.o.. putem CRO-GO WEBSHOP omogućuje kupnju asortimana robe koja se nalazi u ponudi i na zalihi trgovine CRO-GO u ulici Don Frane Bulića 64, Solin.
Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje proizvode tvrtke CRO-GO d.o.o., Don Frane Bulića 64, 21210 Solin posredstvom CRO-GO WEBSHOP Internet prodavaonice. Kupcem se smatra svaka fizička ili pravna osoba koja kupuje na stranicama CRO-GO WEBSHOP te elektroničkim putem naruči barem jedan proizvod.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), i uključuju PDV.
CRO-GO d.o.o. istaknute cijene ažurira na dnevnoj bazi zbog čega postoji mogućnost da cijene u trgovini budu različite od cijena na CRO-GO WEBSHOP, no sve navedene cijene vrijede za kupovinu online neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.

CRO-GO d.o.o. je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za CRO-GO WEBSHOP. Također, CRO-GO d.o.o. je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode, kao i za određeni način plaćanja. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za CRO-GO web kupovinu što će korisniku biti naznačeno prije same kupovine.
Neovisno od prethodne točke ovih uvjeta prodaje, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi narudžbe korisnika.

CRO-GO d.o.o. zadržava pravo neisporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

2.1. Kupnja i naručivanje robe

Prije nego započnete proces kupovine molimo Vas da pažljivo pročitate opće uvjete korištenja i uvjete prodaje. Za kupovinu u CRO-GO WEBSHOP ne morate se registrirati. Molimo da strogo pazite da unesete valjanu e-mail adresu ili telefonski broj jer su to glavni komunikacijski kanali između korisnika i CRO-GO WEBSHOP.
Putem e-maila ili telefona Vas obavještavamo o potvrdi narudžbe s podacima o narudžbi, podatcima o uplati, obavještavamo korisnika o statusu narudžbe, dogovaramo vrijeme dostave itd. Molimo Vas da pazite da je e-mail adresa s kojom ste se registrirali uvijek dostupna, da sandučić nije pun i da je u stanju primiti naše obavijesti. Za sva pitanja koja imate, molimo da nam se obratite na e-mail: cro-go1@cro-go.hr

Proizvodi koji se putem WEB SHOP-a. Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada kupac prođe cijeli (checkout procedura) proces:
1. Odaberite željeni proizvod i otvorite detaljni prikaz
2. Dodajte proizvod u košaricu klikom na gumb “ Dodaj u košaricu”
3. Kliknite na ”Košarica” u gornjem izborniku gdje ćete moći pogledati i ažurirati odabrane proizvode
4. Kliknite na “Plaćanje”
5. Upišite sve podatke za plaćanje, dostavu i kontakt
6. Ukoliko ste zadovoljni odabranim, u rubrici ”Košarica” kliknite na opciju ”Naručite ”
7. Klikom na opciju “Naručite ” potvrda Vaše narudžbe se automatski šalje na Vaš mail i što znači da je Vaša kupnja uspješno provedena. U mailu ćete dobiti sve potrebne podatke za uplatu narudžbe.
8. Ukoliko ne budete kontaktirani , molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici na stranici CRO-GO WEBSHOP te ponovite proces naručivanja.

2.2. Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode s CRO-GO WWBSHOP-a platiti na račun CRO-GO.d.o.o.

2.3. Preuzimanje proizvoda

Kupac je dužan prije preuzimanja (u našim poslovnicama) proizvod provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećeni proizvod. Daljnje pritužbe nakon preuzimanja ne uvažavamo. Rok za uručenje narudžbi i mjesto preuzimanja narudžbe dogovara se putem maila: cro-go1@cro-go.hr ili telefonski nakon narudžbe robe. Proizvodi se preuzimaju u tijeku radnog vremena CRO-GO d.o.o. poslovnica.

2.4. Povrat/Reklamacija proizvoda

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati radniku od kojeg su preuzeli proizvod.
Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda mogu se dostaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte, te usmeno putem telefona:
• na broj telefona: 021/218-172
• na e-mail adresu: cro-go1@cro-go.hr
• na adresu: CRO-GO d.o.o., Don Frane Bulića 64, 21210 Solin
U slučaju opravdane reklamacije moguć je raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, korisnik treba poslati fotografiju navedene reklamacije kako bi se ista uvažila na temelju fizičkog dokaza. CRO-GO d.o.o. vrši prikup reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana, te da korisnik nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak proizvoda. U slučaju opravdane reklamacije trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi CRO-GO d.o.o.
CRO-GO d.o.o. će odgovoriti na prigovor u roku od 15 dana od dana primitka istog.
U slučaju da Korisnik ne preuzme proizvod na odabrani datum, Mlinar ima pravo isti ukloniti. Korisnik u tom slučaju ostaje obavezan platiti cijenu kupljenog proizvoda.

3. Pravo jednostranog raskida ugovora

Korisnik, sukladno čl. 79 Zakona o zaštiti potrošača, nema pravo na jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji proizovda iz razloga što je predmet ugovora lako kvarljiva roba ili roba kojoj brzo ističe rok uporabe ili roba koja je rađena po specifikaciji Korisnika (u slučaju dodatne poruke na torti).

4. Odgovornost

Slike proizvoda na web stranici/internet trgovini su indikativne naravi. Stvaran proizvod može od njih odstupati, posebice uzimajući u obzir moguća odstupanja u korištenim sirovinama. Sastojci proizvoda navedeni su na web stranici/internet trgovini. Korisinik se sam dužan upoznati sa sastojcima proizvoda prije njegova korištenja te se obratiti CRO-GO d.o.o. u slučaju bilo kakvih sumnji ili pitanja. Ako je korisnik alergičan ili pak zbog svojih zdravstvenih potreba ne smije unisiti određene sastojke koji se uobičajeno koriste u slasticama, korisnika se upućuje da se posebno obrati CRO-GO d.o.o. i provjeri način pripreme proizvoda prije njegove konzumacije.
CRO-GO d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo koju štetu (i) nastalu zbog nepravovremene isporuke proizvoda kao niti za (ii) štetu koja bi mogla nastati zbog prekida internet veze prilikom korištenja internet trgovine.

5. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju
CRO-GO d.o.o. se obvezuje štiti osobne podatke korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka korisnika. (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je CRO-GO d.o.o. po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke korisnika.
CRO-GO d.o.o. prikuplja osobne podatke korisnika samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa s korisnicima, te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu. Korisnik ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. CRO-GO d.o.o. redovito daje korisniku mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.
CRO-GO d.o.o. ne pohranjuje transakcijske podatke.

6. Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža CRO-GO WEBSHOP prodavaonica ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i drugu elektroničku opremu (elektroničke uređaje) te usluge za pristup našim stranicama. CRO-GO d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/pretraživanja i korištenja web stranica CRO-GO WEBSHOP stranice.

7. Rješavanje sporova vezane za online kupnju unutar EU

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.
To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.
Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Napomena:Naša stranica na žalost, jer smo mali tvrtka, ne funkcionira poput velikih web shopova.
Prodaju vršimo isključivo po narudžbi. Iz tog razloga niti se ne može odmah kupiti, nego Vas mi kontaktiramo kako bismo potvrdili realizirati Vašu narudžbu ili Vam skrenemo pozornost na nešto eventualno slično. Zahvaljuemo na Vašem razumijevanju.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare